середа, 29 серпня 2018 р.

Районна серпнева конференція -2018

 Районна серпнева конференція - особлива педагогічна традиція, зігріта теплом останніх літніх днів і любов'ю до професії.Це час відліку нових справ, нового витка життя в освіті, що знаменує початок шкільного марафону довжиною ще в один рік .Вона наближає один з найважливіших днів у році - свято, з якого починалася і починається для кожного наступного покоління дорога в світ знань, - 1 вересня.
Цьогорічна 27-ма районна конференція педагогічних працівників відбулася 29 серпня 2018 року у Будинку культури с. Луганки. У ній взяло участь 270 працівників установ і закладів освіти. У конференції також взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Панета Т.Г. та голова районної ради Сакара Т.В.


Захід розпочався із перегляду відеофільму «Майбутнє України в руках учителя». А потім присутні в залі прийняли в педагогічну родину району молодих педагогів. Їх та всіх присутніх привітали перший заступник голови районної державної адміністрації Панета Т.Г. та голова районної ради Сакара Т.В. Зі словом відповіддю виступила молодий спеціаліст Мовчан Любов Володимирівна.
В обговоренні доповіді начальника відділу освіти «Нова українська школа – від старту до успіху» взяли участь Стець Ю.В., вихователь-методист Петрівського ДНЗ №1 «Рудана», Баканьова С.В., учитель початкових класів Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Гребеневич Т.О., практичний психолог Балахівської ЗШ І-ІІ ступенів, філії Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів, Дементьєва Н.В., заступник директора центру дитячої та юнацької творчості, та директор КУ «Петрівський районний центр із обслуговування закладів освіти» Москалець Г.Л. Учасники конференції прийняли рекомендації щодо реалізації основних завдань розвитку галузі освіти в районі у 2018/2019 навчальному році.
Друга частина конференції була приурочена нагородженню педагогічних працівників та колективів закладів освіти за підсумками роботи у 2017/2018 навчальному році.
Перший заступник голови районної державної адміністрації Панета Т.Г., голова районної ради Сакара Т.В. вручили педагогічним працівникам
Почесні грамоти Петрівської районної ради та Петрівської районної державної адміністрації, Грамоти відділу освіти Петрівської райдержадміністрації, відзнаки у номінаціях «Учитель авторитет», «Золотий фонд Петрівщини», Педагогічна надія
За стабільність у роботі, досягнуті показники навчально-виховної роботи, творчої та громадської діяльності, участь колективів у районних заходах та згідно із Положенням про присвоєння статусу «Кращий загальноосвітній навчальний заклад району» та «Кращий дошкільний навчальний заклад району» колективи комунального закладу «Петрівське НВО «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» (директор Вєтрова А.С.), Новостародубської ЗШ І-ІІІ ступенів (директор Бурлак Л.Г.), Петрівського дошкільного навчального закладу (завідувач Харлан Л.Г.) нагороджені Дипломами.
Музичні вітання учасникам конференції дарували Сергій та Лілія Чорнопольські, учні Петрівської ЗШ І-ІІІ ступенів, Юлія Шевченко, Дмитро Суліма та аматорський колектив районного будинку культури.
Доповненням до конференції стала творча виставка, присвячена 100-річчю від дня народження видатного педагога В.О. Сухомлинського, «Василь Сухомлинський і сучасність», де були представлені колективні та особисті надбання працівників освіти району із упровадження в практику роботи ідей педагога-земляка.
На закінчення традиційного серпневого форуму педагогічні працівники разом із керівництвом району зробили колективне фото на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар