середа, 20 листопада 2019 р.

Про підсумки зонального туру конкурсу "Учитель року -2020" у номінації "Історія"


  Вчительський конкурс - це подія
Учительська доля барвистіша, ніж саме життя. Є в ній усе: сльози радості й гіркота невдач, найвищі злети духу – аж до запаморочення від висоти – і сірий туман буденності, і свіжий рожевий вітер змін.
        Але є дні, коли все найтепліше, наймудріше та найяскравіше в учительській професії збирає в тепле дружнє коло колег.
       Ось і сьогодні, 20 листопада 2019 року за найкращою традицією української школи поділилася своєю педагогічною майстерністю Артеменко Ірина Михайлівна, учитель історії Луганської загальноосвітньої  школи І- ІІІ ступенів Петрівської районної ради  на І зональному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» в номінації  «Історія», який проходив на базі Долинського  району


В урочистій частині конкурсу присутніх привітала начальник відділу освіти, молоді та спорту Долинської райдержадміністрації Гадірова Оксана Вікторівна. Вона зазначила, що серед учасників сьогоднішнього конкурсу немає людей випадкових. Для кожного з них школа – це життя, а вчительський талант – це насамперед, покликання і невтомна праця, і постійний пошук.
Оцінювало майстерність компетентне журі.
Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя України, бути апостолом Правди й Науки.
На хвилі творчості та педагогічної майстерності конкурс дійшов до кінця, проте всі учасники почували себе переможцями – цьому сприяла доброзичлива атмосфера, почуття взаємопідтримки та взаємодопомоги. Журі визначило переможців. 
Наша Ірина Михайлівна посіла почесне ІІ місце.  
Висловлюємо  їй глибоку подяку і шану за те, що не зраджуєте високій місії педагога і з радістю віддаєте знання, вогонь душі, доброту та людяність сердець своїм учням.
Зичимо їй миру, наснаги і творчості, вагомих здобутків на освітянській ниві, оптимізму і впевненості у завтрашньому дні. А усім хай  щастить у цій великій, важливій роботі, хай здійсняться всі творчі задуми. Бажаємо перемог у подальших конкурсах.
А колегам із Долинського району висловлюємо велику шану за гостинний,  теплий, доброзичнливий прийом гостей. Успіхів Вам і нових звершень.





Немає коментарів:

Дописати коментар