вівторок, 16 квітня 2019 р.

Зустріч очільників району із переможцем всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019"


  
 16 квітня 2019 року  у районній державній адміністрації відбулася зустріч керівників району в особі голови райдержадміністрації Завалія С.В., першого заступника голови райдержадміністрації Панети Т.Г., голови районної ради Сакари Т.В. з переможцем заключного етапу Всеукраїнського конкурсу   «Учитель року-2019»  в номінації «Основи здоров’я» Гридасовою І.І. та молодими вчителями зі стажем роботи до одного року Мовчан Л.В. та Троценко А.Е.
          На зустрічі також були присутні:  завідувач районного методичного кабінету  Ошега З.С., голова  районної організації профспілки працівників освіти Горбанець Л.М., методист районного методичного кабінету Савостікова В.М., директор КЗ «Петрівське навчально-виховне об*єднання «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів" Вєтрова А.С., завідувач Петрівської ЗШ І ступеня, філії Петрівського НВО, Лівак О.Л. та заступник завідувача філії Огир Т.Ю., завідувач Володимирівської ЗШ І-ІІ ступенів, філії Ганнівської ЗШ І-ІІ ступенів,  Міщенко М.І., представники   місцевих засобів інформації.
Керівники району привітали всіх присутніх та закликали до діалогу. На початку зустрічі завідувач районного методичного кабінету Ошега З.С. представила молодих учителів Мовчан.Л.В. та Троценко А.Е., стаж роботи яких на освітянській ниві вимірюється не роками, а місяцями. Зазначила, що незважаючи на невеликий досвід роботи молоді педагоги вже заявили про себе добрими справами і в школі, і в районі. ЇЇ слова підтвердила і завідувач Володимирівської ЗШ І-ІІ ст. Міщенко М.І., у якій працюють молоді вчителі. Марина Іванівна відзначила, що молодість – це завжди ініціатива, пошук нового, незвіданого. Саме такими і є молоді вчителі школи. А голова  райкому профспілки Горбанець Л.М. наголосила на такій рисі характера молодих педагогів, як наполегливість, прагнення до перемоги, вміння відстояти свої погляди. Ці риси проявилися під час районного конкурсу «Формула успіху молодого вчителя» та 48-го зльоту молодих учителів Кіровоградщини. Мовчан Л.В. та Троценко А.Е. розповіли про свої враження від роботи в школі, поділилися досвідом, який вони набули під час участі в районному та обласному конкурсах молодих педагогів, подякували всім присутнім за допомогу.
        Продовженням зустрічі було представлення вчителя Петрівської ЗШ І- ступеня Гридасової І.І. уже в ролі переможця заключного етапу Всеукраїнського конкурсу  «Учитель року 2019»  в номінації «Основи здоров’я». Завідувач районного методичного кабінету зазначила, що Ірина Ігорівна  продемонструвала високий рівень професіоналізму, заявила про себе як агента змін Нової української школи, здатного продукувати та втілювати інноваційні освітні ідеї. Перемогою в конкурсі вона довела, що гідна зайняти достойне місце серед когорти прогресивних педагогів України. 
             Ще зовсім недавно, 5 лютого, у цьому ж кабінеті очільники району щиро вітали  Ірину Ігорівну як  переможця обласного  етапу, говорили їй напутні слова,  зичили перемоги на всеукраїнському рівні. І  молода вчителька з честю представила Петрівщину, Кіровоградщину на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності,   зайнявши почесне третє місце.  На адресу Ірини Ігорівни звучали теплі слова від Завалія С.В., Панети Т.Г., Сакари Т.В. Лейтмотивом їхніх  вітань була думка, що конкурс для молодого вчителя став демонстрацією найкращих професійних умінь, особистих методичних знахідок, володіння сучасними освітніми технологіями, що він дав злет новим творчим пошукам, додав віри в те, що кожний новий день буде плідним.  Керівники району побажали переможниці ніколи не зупинятися на досягнутому, пообіцяли всіляку підтримку у досягненні омріяної мети.
      На адресу Ірини Ігорівни звучали теплі слова від усіх присутніх на зустрічі. Директор Петрівського НВО.  Вєтрова А.С. зазначила, що Ірина Ігорівна належить  до   педагогів, які мислять у європейських категоріях, утверджуючи нові педагогічні інновації та формуючи світоглядні орієнтири модерної української європейської нації. Про молодого вчителя як вчителя-новатора, вчителя нової генерації говорили і методист РМК Савостікова В.М., завідувач Петрівської ЗШ І ступеня Лівак О.Л.
        У свою чергу Гридасова І.І. поділилася враженнями від своєї участі в конкурсі, подякувала за підтримку всім,  хто надавав підтримку у підготовці конкурсних випробувань, співпереживав,  підтримував. Наголосила, що після того, як керівники району,  відділу освіти, школи повірили в неї, дали напутні слова на перемогу, вона не змогла їх підвести. Саме  віра в неї, в її можливості дала їй сили в нелегких випробуваннях, коли поряд були «маститі» конкурсанти, вистояти і здобути перемогу. Той факт, що вона була наймолодшим конкурсантом, не завадило їй перемогти. Головне: воля до перемоги, віра  в неї і бажання не підвести тих, хто стоїть за спиною.
         У кінці  зустрічі керівники району ще раз  привітали переможця Всеукраїнського  конкурсу «Учитель року 2019 » із перемогою, вручили їй     грошову премію та квіти . Грошові премії та квіти отримали також і молоді вчителі Мовчан Л.В. та Троценко А.Є. Зустріч завершилася колективним фото на пам'ять.

Немає коментарів:

Дописати коментар