вівторок, 19 грудня 2017 р.

ІІ день ІІ туру обласного конкурсу управлінської майстерності

19 грудня 2017 року на базі комунального закладу  "КОІППО імені Василя Сухомлинського"  відбувся ІІ день ІІ туру обласного конкурсу  управлінської майстерності заступників директорів з навчальної,  навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти. 
 За результатами І дня  конкурсного випробування , Катрук Ірина Миколаївна, заступник директора з навчально-виховної роботи Червонокостянтинівської ЗШ І-ІІІ ступенів,  увійшла у п'ятірку фіналістів. 

19 грудня фіналісти  змагалися у двох конкурсних випробуваннях - "Майстер-клас заступника директора" та  "Управлінське рішення". 
        Ірина Миколаївна   провела майстер-клас з проблеми «Формування науково-методичного середовища навчального закладу», де презентувала власний досвід управління, заснований на практичних діях демонстрації творчого вирішення певної управлінської, педагогічної, психологічної та методичної задач.
        У конкурсному випробуванні «Управлінське рішення», Ірина Миколаївна визначала алгоритм дій щодо  розв’язання психолого-педагогічної ситуації  на основі нормативно-правових, морально-етичних та психологічних засад в управлінні.
Ірина Миколаївна гідно  пройшла конкурсні випробування. 
Вітаємо, Ірину Миколаївну,  за успішне  проходження  конкурсу  та бажаємо здоров'я, наснаги, успіхів у роботі.

Блог конкурсу https://konk17.blogspot.com/

Фоторепортаж  конкурсу 















Немає коментарів:

Дописати коментар